COCKTAILBAR I STAVANGER

Er du på jakt etter en cocktailbar i Stavanger med profesjonelle bartendere som serverer nydelige cocktails?

I så fall skal du ta turen til Bar Social Eating i Stavanger der vi har en cocktailbar i kjelleren som er åpen alle dager unntatt søndag og mandag. Her står våre dyktige bartendere klar med cocktailshakers og annet utstyr så du får den helt perfekte drinken ute på byen. 


Dersom dere er en gruppe venner eller kollegaer som skal ut i Stavanger, anbefaler vi et besøk i vår restaurant før dere går ned i vår cocktailbar. Vårt konsept, som navnet avslører, heter Social Eating og det handler kort sagt om at deres selskap får en rekke småretter som dere så deles om. På denne måten får alle smakt forskjellige retter og det sosiale aspektet ved måltidet blir løftet fram.


Vi tilbyr også utleie av vår cocktailbar i Stavanger der dere for eksempel kan holde en privat after-work, en fødselsdagsfest eller noe helt annet. Uansett hva dere ønsker vil vi gjøre vårt ytterste for å komme dere i møte, det er bare å ta kontakt med oss. 


Mange av våre gjester har vært på restauranten i overetasjen innen de kommer til vår cocktailbar Stavanger. Her kan man i fellesskap nyte den velkomponerte menyen som drar inspirasjon fra alle merkelige verdenshjørner. Våre Asian Fusion Nights er også meget godt besøkt av fastboende og besøkende. 


Dersom dere ønsker å leie vår cocktailbar i Stavanger eller det er andre praktiske spørsmål, er det bare å ta kontakt med oss.


Ta gjerne kontakt med oss i dag dersom du har noen spesielle ønsker eller spørsmål i forhold til å leie en nattklubb i Oslo eller Stavanger.