RESTAURANT VÅGEN I STAVANGER

Er du i Stavanger og på jakt etter en restaurant der kvaliteten alltid står i høysetet uansett om det gjelder vin, mat eller cocktails?

Restaurant Vågen er en del av vårt konsept som vi har valgt å kalle Bar Social Eating. Som navnet antyder handler det ikke bare om kulinariske smaksopplevelser, men på Restaurant Vågen handler det om det sosiale aspektet ved å dele. 


Flere av våre retter er laget slik at dere alle får smake flere forskjellige ting, i stedet for at alle er låst til en enkelt rett. Denne måten å dele maten på gjør også at Restaurant Vågen hurtig har vokst i popularitet i alle aldersgrupper, fordi det å dele tilfører et ekstra aspekt til restaurantbesøket. Våre kokker henter inspirasjon fra hele verden når de komponerer menyen og de kommer alltid opp med noen spennende og innovative retter basert på råvarer av høy kvalitet. 


Dersom dere ønsker å se hva vi har på menyen, kan en oppdatert meny alltid finnes her på våre hjemmesider. Her kan dere også bestille bord online, noe man også kan gjøre ved å ringe 51 52 33 99


I tillegg til Restaurant Vågen har vi også en cocktailbar i første etasje der erfarne bartendere sørger for å shake fram lekre drinker etter middagen. Cocktailbaren kan også leies ut til selskaper, jubileum, firmafester og annet.


Dersom dere har spørsmål om Restaurant Vågen, leie av lokaler, bordbestilling eller noe annet, er dere naturligvis hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på e-post eller telefon.