VINBAR I STAVANGER SENTRUM

Leter dere etter vinbar i Stavanger med et godt utvalg av gode viner, er det ingen grunn til å lete videre.

Bar Social Eating ligger sentralt i Stavanger sentrum og i vår vinbar står våre dyktige medarbeidere klare til å gi deg og dine gjester en spesiell og hyggelig opplevelse. 


Som navnet tilsier handler vårt konsept om det sosiale aspektet både før, under og etter måltidet. I restauranten på overetasjen kan man finne en spennende meny med inspirasjon fra hele verden som man rett og slett deler seg i mellom på bordet. Våre kokker er erfarne og eksperimentelle og bruker naturligvis kun de aller beste råvarer på markedet. 


Både før og etter maten er dere naturligvis velkommen i vår vinbar, der våre dyktige bartendere ikke bare kan tilby et bredt utvalg av vin, men også lage de lekreste cocktails. I tillegg til å ha en vinbar i Stavanger, har Bar Social Eating også etablert seg i hovedstaden med Bar Tjuvholmen og Bar Vulkan. 


Dersom dere ønsker å leie vår vinbar i Stavanger til en firmafest, after work, fødselsdag, jubileum eller noe annet, er det bare å ta kontakt med oss. Vi strekker oss alltid langt for å finne en best mulig løsning for våre gjester, og vi lover å gjøre vårt beste for at dere skal få en minnerik kveld hos oss.


Ønsker dere å bestille et bord på restauranten kan dette enkelt gjøres online her på våre nettsider, eller du kan bare ta opp telefonen og ringe oss på 51 52 33 99.