All in Social

For the ulitmate "Social Eating" experience we recommend one of our fixed menus. They always consist of the chef's favorites and are a mix of dishes from the entire menu. Please inform us in advance if there are allergies and we will then adjust the menu accordingly.

Ask your waitress what´s on the menu of the day.

8 dishes in total
Served in 4 rounds
550, - Per person

Small in social

5 dishes in total
Served in 4 rounds
420,- Per person

Selskapsmeny     ⎪    Dessert    ⎪   Vin/Musserende   ⎪  Øl   ⎪    Cocktails   ⎪    Allergimerking

ALL IN SOCIAL

8-RETTERS (MINST 2 PERSONER)

Social Eating

  • RØDBETER

    105,-

    Variasjon av rødbeter, blåmuggemulsjon og ristet hasselnøtt (Melk, hasselnøtt)

  • LAKS

    165,-

    Laksetostadas, avokadokrem og røkt tomatsalsa (Fisk)

  • KAMSJELL

    160,-

    Stekte kamsjell, gresskarpuré og marinert fenikkel (Skalldyr, fisk, hvete, egg, melk)

  • STORFE

    165,-

    Carpaccio av storfe, kremost med trøffel, kapers og Teriyaki sirup (Melk, soya)

  • FROGNER FRIES

    99,-

    Fritert Pomme Anna, rømme og dill olje (Melk)

  • ASPARGES

    155,-

    Variasjon av grønn asparges, salt “lemon curd” og Sandefjord smør (Melk)

  • “PIMIENTOS DE PADRON”

    135,-

    Grillet piementos, geitostkrem og sitrus-mandel vinaigrette (laktose)

  • REKER

    175,-

    Toast Skagen “Ssam style”, yuzu tobico og dill (Melk, sesamfrø)

  • HAMACHI

    205,-

    Hamachi med fermentert tomat og picklet jalapeno (Fisk)

  • GRIS

    179,-

    Glaserte spareribs servert med hjemmelaget kimchi (Soya, sesam)

  • STEAMBUNS

    165,-

    Karamelisert gris, miso-majones, vårløk og chili. Serveres i steambuns (Hvete, soya)

  • ENTRECÔTE

    290,-

    Grillet norsk entrecôte, marinert sommerkål, hollandaise og ramsløk (Egg, melk)

Selskapsmeny     ⎪    Dessert    ⎪   Vin/Musserende   ⎪  Øl   ⎪    Cocktails   ⎪    Allergimerking

DESSERT

  • KOKOS

    95,-

    Pannacotta med kokos og pasjonsfrukt sorbet og vanilje crumble (Laktose)

  • HVIT SJOKOLAD E

    105,-

    “Whipped ganache” med syltete jordbær og ristet hvit sjokolade (Hvete, melk, egg)

Selskapsmeny    ⎪      Dessert    ⎪   Vin/Musserende   ⎪  Øl   ⎪    Cocktails   ⎪    Allergimerking

Vin/Musserende

Alle våre viner kan inneholde sulfitter og svoveldioksid.

Vulkan

Social Eating

  • SOPP

    122,-

    Soppquesedillas med trøffel og kremost (Hvete, melk)

  • POTET

    114,-

    “Hasselback” potet med parmesan, lardo og creme fraiche (Melk, laktose)

  • SPISSKÅL

    125,-

    Grillet spisskål med estragon espuma, parmesan og nøtter (Melk, nøtter, egg, sulfitt, sennep)

  • ASPARGES

    135,-

    Grønn asparges med serranoskinke og panko (Gluten)

  • REKER

    145,-

    Marinerte reker, sitrusmajones, fennikel og hjertesalt (Skalldyr, fisk, melk, gluten, sulfitt)

  • KRABBE

    149,-

    Krabbetacos med sitrus gel (Skalldyr, gluten, fisk)

  • LAKS

    148,-

    Laksetartar med egg-emulsjon, sumac og kulturmelk (Fisk, melk, egg)

  • RØDSPETTE

    150,-

    Rødspette “À la Mannerheim” (Fisk, melk, laktose, gluten)

  • FLANKE

    183,-

    Flank steak med “sauce vierge” og grillet hjertesalat

  • KALV

    178,-

    Kalv culotte med bakt hvitløk-emulsjon, syltet rødløk og quinoa (Fisk, melk, egg)

  • IBERICO

    185,-

    Gravet Iberico Secreto, beurre noisette, sesam og haricot verts (Melk, sesam)

  • STORFE

    179,-

    ”Jerk spiced” beef brisket med spicy bulgursalat, harissamajones og durum tortilla (Hvete, egg, gluten)

DESSERT

  • JORDBÆR

    99,-

    Jordbærposset med jordbærcoulis og ristet hvit sjokolade (Egg, melk)

  • “PAVLOVA”

    125,-

    Pavlova fyllt med Creme Chantilly og friske bær For 2 personer (Melk, egg, gluten)

  • 1 Example label

  • 1 Example label

Selskapsmeny       ⎪    Dessert    ⎪   Vin/Musserende   ⎪  Øl   ⎪    Cocktails   ⎪    Allergimerking

Øl

Våres øl inneholder byggmalt.

  • 1 Example label

  • 1 Example label

Selskapsmeny      ⎪    Dessert    ⎪   Vin/Musserende   ⎪  Øl   ⎪    Cocktails   ⎪    Allergimerking

Cocktails

For hele vår cocktailmeny – Spør din servitør

  • 1 Example label

Event menu    ⎪   Veggies   ⎪    Fish   ⎪    Meat    ⎪    Sweet    ⎪   Wine/Sparlking   ⎪  Beer   ⎪    Cocktails   ⎪    Allergens

Allergens

G - Gluten, S - Shellfish, E - Egg, F - Fish, P - Peanuts, So - Soya, M - Milk, N - Nuts, Se - Celleri, Sp - Mustard, Sm - Sesame seeds, Su - Sulfite, L - Lupin, B - Mulluscs, Mn - Almonds, Hn - Hazelnuts, Vn - Walnuts, Cw - Cashews, Hv - wheat